[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒59 | 60‒109 | 110‒129 ] [ Все сообщения ]
Aztec | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [17] | [Ответить] |
> Одразу ж зазначу: 52522
> разів у п'ять за всіма критеріями кращий за Т2 - і за > дизайном, і за функціональністю. Адже він легший, і, > відповідно, потужніший. Так что же его не выпускают как Т-2? Клепали бы поболее, новодняли украинский рынок хорошими и не такими дорогими как Е-183 машинами.... | ||
DenVol | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [20] | [Ответить] |
> > Одразу ж зазначу: 52522 > разів у п'ять за всіма
> критеріями кращий за Т2 - і за > дизайном, і за > функціональністю. Адже він легший, і, > відповідно, > потужніший. Так что же его не выпускают как Т-2? Клепали бы > поболее, новодняли украинский рынок хорошими и не такими > дорогими как Е-183 машинами.... То-то же!!! Истинная правда! Хоть уважения к себе бы тогда поприбавилось, а то доплясались под президентскую дудку и наводнили Центр и Восток страны одним дерьмом ("Тролзы" не считаю). | ||
ant132 | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [20] | [Ответить] |
можливо зявиться відносно дешевий троль на базі обіцяного а183фо (чи як його..) ?
ще й з рксу)) | ||
RVR | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [20] | [Ответить] |
проїхався вчора на ньому (Е183=144)...
машина = люкс! мяка підвіска=навіть на дамбі ставу, правда трохи різко гальмує. І їде часто швиденько... На стрілках іноді якась сигналізація пищить. І гальмує на спусках без характерного писку (як у львівських)... салон сучасний+ сидіння зручні... а ше... двері трохи голосно відкриваються... | ||
Murcielago | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [22] | [Ответить] |
> можливо зявиться відносно дешевий троль на базі обіцяного
> а183фо (чи як його..) ? ще й з рксу)) Да не, МТБ-82 будут клепать по старым чертежам ((-: | ||
sergiy | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [22] | [Ответить] |
а як тернопільські хлопці 15Тr обслуговуватимуть? Якісь підготовчі роботи в депо будуть чи там є ями для гармошок? | ||
bryNET | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [25] | [Ответить] |
Всім привіт
> а як тернопільські хлопці 15Тr обслуговуватимуть? Якісь > підготовчі роботи в депо будуть чи там є ями для гармошок? В нас ями по ходу є для гармошок так як в парку ше залишилися ЮМЗ Т1 | ||
Buran | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [21] | [Ответить] |
> наводнили Центр и
> Восток страны одним дерьмом ("Тролзы" не считаю). Мої співчуття дніпропетровцям... (там з'явився ЗІУ) | ||
ant132 | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [26] | [Ответить] |
> Всім привіт > а як тернопільські хлопці 15Тr
> обслуговуватимуть? Якісь > підготовчі роботи в депо будуть > чи там є ями для гармошок? В нас ями по ходу є для гармошок > так як в парку ше залишилися ЮМЗ Т1 bryNET - хтось новий в тернополі чи просто нік не той вписав?)) | ||
RVR | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [26] | [Ответить] |
<а як тернопільські хлопці 15Тr обслуговуватимуть? Якісь підготовчі роботи в депо будуть чи там є ями для гармошок?>
- тернопільські можуть і "фури" обслуговувати... і 15Тр у тому числі, бо у депо працюють електрики з вищою освітою... | ||
bryNET | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [28] | [Ответить] |
> bryNET - хтось новий в тернополі чи просто нік не той вписав?)) Тут я новий......зараз керую Тернопільським автоклубом....ну і також цікавлюся нашим транспортом | ||
ant132 | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [30] | [Ответить] |
> > bryNET - хтось новий в тернополі чи просто нік не той
> вписав?)) Тут я новий......зараз керую Тернопільським > автоклубом....ну і також цікавлюся нашим транспортом приємно, що є нові люди, вітаю! а давно цікавишся(-тесь))?може є якась цікава інфа повязана з транспортом або що.. а автоклуб - це які авта) , чим займаєтесь? | ||
bryNET | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [31] | [Ответить] |
> приємно, що є нові люди, вітаю! а давно
> цікавишся(-тесь))?може є якась цікава інфа повязана з > транспортом або що.. а автоклуб - це які авта) , чим > займаєтесь? Особливої інфи немаю.....все шо знаю тут пише....а автоклуб Ternopil' Street Cars.... авто різні... www.ternopilcars.pp.net.ua ... наш сайт | ||
RVR | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [31] | [Ответить] |
> bryNET= Кулина ... чи його колєга...
| ||
sergiy | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [29] | [Ответить] |
> <а як тернопільські хлопці 15Тr обслуговуватимуть? Якісь
> підготовчі роботи в депо будуть чи там є ями для гармошок?> > - тернопільські можуть і "фури" обслуговувати... і 15Тр у > тому числі, бо у депо працюють електрики з вищою освітою... я щось не уважний коли буваю в тернополі чи роздивляюсь ваш сайт - ніколи не бачив гармошок в місті (може через те що переважно їду по кільцевій на заліщткт-чернівці), тому і запитав. ну а якщо там такий колектив і таке керівництво, то можна тільки порадіти!!! :) | ||
bryNET | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [33] | [Ответить] |
> > bryNET= Кулина ... чи його колєга...
Кулина це я | ||
Buran | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [34] | [Ответить] |
> я щось не уважний коли буваю в
> тернополі чи роздивляюсь ваш сайт - ніколи не бачив > гармошок в місті (може через те що переважно їду по > кільцевій на заліщики-чернівці), тому і запитав. Є "гармошки". Їх у Тернополі п'ять. І всі їздять по 10-му маршруту. Побачити цих "довгомірів" можна на тій же ділянці кільцевої дороги - від т.зв. Збаразького повороту (перехрестя трас на Хмельницький та Рівне) і до заводу Оріон (це як на рівне їхати). | ||
Buran | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [34] | [Ответить] |
Нам би "гармонь" Е301 (створений на базі Е183)... :-))))) | ||
bryNET | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [37] | [Ответить] |
> Нам би "гармонь" Е301 (створений на базі Е183)... :-)))))
оооо даааа....... | ||
RVR | Re: Помпа: ЛАЗ-Е183 в Тернополі [37] | [Ответить] |
> bryNET= Кулина ... чи його колєга...
Кулина це я = вітаю нового учасника форуму ... і трансфаната!!! |
[ Список тем | Создать тему ]