[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒89 | 90‒109 | 110‒129 ] [ Все сообщения ]
__SIRIUS__ | Re: помпа: дубль-2 ? [107] | [Ответить] |
> http://ant132.mylivepage.com/images/ternopil_ruska_2008-02-15_7860.jpg
Ого движняк - это что ваша центральная улица? | ||
лихвар | Re: помпа: дубль-2 ? [110] | [Ответить] |
> http://ant132.mylivepage.com/images/ternopil_ruska_2008-02-15_7860.jpg
> Ого движняк - это что ваша центральная улица? ага, руська :) в тому районі в фактично 1-смугову острозького (відгалуження від руської) вливається 2 перехресних потоки з руської (2 і 1 смуги) ::)) 2 е183 144 і 145 на слівенській http://ant132.mylivepage.com/images/ternopil_slivenska_2008-02-16_7873.jpg | ||
Buran | Re: Помпа: раз, два... і три! | [Ответить] |
Сьогодні 146 вже їздив по першому маршруті. Оце добре жителям "Дружби" та "Східного" - до них їздить аж три нових троля, та ще й з низькою посадкою !.. | ||
RVR | Re: Помпа: раз, два... і три! | [Ответить] |
Сьогодні 146 вже їздив по першому маршруті. Оце добре жителям "Дружби" та "Східного" - до них їздить аж три нових троля, та ще й з низькою посадкою !..
= всі "Євро-ЛАЗи" дали на 1-ий маршрут. А чому ж не залишали на № 2? А ше були плани про маршрути №5,10 і 11... | ||
Buran | Re: Помпа: раз, два... і три! [113] | [Ответить] |
> всі "Євро-ЛАЗи"
> дали на 1-ий маршрут. А чому ж не залишали на № 2? А ше > були плани про маршрути №5,10 і 11... Бо на "Східному" та "Дружбі" самі нормальні дороги, до того ж повороти гладші (№№ 5, 10, 11). А №2 на "Дружбі" менш рентабельний, ніж №1. | ||
RVR | Re: Помпа: раз, два... і три! [113] | [Ответить] |
2 е183 144 і 145 на слівенській
http://ant132.mylivepage.com/images/ternopil_slivenska_2008-02-16_7873.jpg = прикольний погляд дивиться із заднього скла № 092 на вулицю... :-) > http://ant132.mylivepage.com/images/ternopil_ruska_2008-02-15_7860.jpg > Ого движняк - это что ваша центральная улица? = от вам і Тернопіль = самі ЛАЗи і "бидловози"! Антону дякуємо за фото! | ||
__SIRIUS__ | Re: Помпа: раз, два... і три! [113] | [Ответить] |
Ну почему сразу Богданы и Эталоны быдловозы. Нормальный транспорт, может для Киева на центральных магистралях и нужны большие автобусы, но для таких городов как Тернополь нормальные автобусы. Что вы в самом деле. Вы что забыли когда ездили в старых ГАЗелях? | ||
RVR | Re: Помпа: раз, два... і три! [113] | [Ответить] |
Ну почему сразу Богданы и Эталоны быдловозы. Нормальный транспорт, может для Киева на центральных магистралях и нужны большие автобусы, но для таких городов как Тернополь нормальные автобусы.
= по науковому і практичному для Тернополя є нормальними середні автобуси (ПАЗ-4234, А-144, ЛАЗ-А152?, Соляріс-10) + рівна кількість великих і малих... Взагалі-то, на мою думку, нормальний транспорт - це "Соляріс", новіші "Ікаруси", МАНи, Мерси... ну на крайняк А183 і МАЗи... Что вы в самом деле. Вы что забыли когда ездили в старых ГАЗелях? = у нас "Казельок " було мало. Переважали "Пежо-карсан", Мерседеси, Івеко... | ||
__SIRIUS__ | Re: Помпа: раз, два... і три! [113] | [Ответить] |
Я смотрю губа у вас хорошая.... | ||
Buran | Re: Помпа: раз, два... і три! [118] | [Ответить] |
Тільки не сваріться | ||
лихвар | Re: Помпа: раз, два... і три! [117] | [Ответить] |
ці "бидловози" зранку тріщать по швах, бо не можуть вивезти усіх бажаючих з аляски-баму..
крім того ті нещастя жахливо скриплять при гальмуванні. козельок було до 20шт і довго вони не працювали, бо пасажири їх ігнорували. | ||
Buran | Re: Помпа: раз, два... і три! [120] | [Ответить] |
> ці "бидловози" зранку тріщать по швах, бо не можуть вивезти
> усіх бажаючих з аляски-баму.. крім того ті нещастя жахливо > скриплять при гальмуванні. козельок було до 20шт і довго > вони не працювали, бо пасажири їх ігнорували. Однозначно. Бо Тернопіль хоч і невелике місто, але компактно забудоване, з густонаселеними житловими масивами. Відтак, навантаження на ГО досить велике | ||
d3fai13r | Re: Помпа: раз, два... і три! [120] | [Ответить] |
>козельок було до 20шт і довго
> вони не працювали, бо пасажири їх ігнорували. Казельки працювали в основі своїй на 12 маршруті, остання зникла десь певно роки 2 тому. А про тріщать по швам це точно. особливо 18, майже цілодобово. Як для Тернополя як влучно підмітив RVR треба середній клас, це зараз, але через кілька років(можливо навіть через 3) і їх буде недостатньо, тому вже зараз потрібно думати про великі(берем а183 за основу), оскільки розвиток колійних мереж майже нереальний(будем реалістами, трамвай втулити нікуди), лишається надія на шиннокопитний транспорт. | ||
Nick | Re: Помпа: раз, два... і три! [116] | [Ответить] |
> Ну почему сразу Богданы и Эталоны быдловозы. Нормальный
> транспорт, может для Киева на центральных магистралях и > нужны большие автобусы, но для таких городов как Тернополь > нормальные автобусы. Что вы в самом деле. Вы что забыли > когда ездили в старых ГАЗелях? А Вы, наверное, забыли, как Тернополь ездил в Икарусах? | ||
лихвар | Re: Помпа: раз, два... і три! [123] | [Ответить] |
> > Ну почему сразу Богданы и Эталоны быдловозы. Нормальный >
> транспорт, может для Киева на центральных магистралях и > > нужны большие автобусы, но для таких городов как Тернополь > > нормальные автобусы. Что вы в самом деле. Вы что забыли > > когда ездили в старых ГАЗелях? А Вы, наверное, забыли, как > Тернополь ездил в Икарусах? вони досі їздять :) | ||
bryNET | Re: Помпа: раз, два... і три! [123] | [Ответить] |
Я звичайно вибачаюсь...але в 146 ЕТ або немає або я сліпий....на фотах не побачив.... | ||
лихвар | Re: Помпа: раз, два... і три! [125] | [Ответить] |
> Я звичайно вибачаюсь...але в 146 ЕТ або немає або я
> сліпий....на фотах не побачив.... є, але не включене. в живу це добре видно :) | ||
RVR | Re: Помпа: раз, два... і три! [125] | [Ответить] |
А Вы, наверное, забыли, как
> Тернополь ездил в Икарусах? вони досі їздять :) = також на ЛАЗах, навіть ЛАЗ-5252х їздили... були ЛіАЗи-677... > Я звичайно вибачаюсь...але в 146 ЕТ або немає або я > сліпий....на фотах не побачив.... є, але не включене. в живу це добре видно :) = на презентації про ЕТ говорили.. Може й включали??? | ||
лихвар | Re: Помпа: раз, два... і три! [127] | [Ответить] |
> 146 ЕТ або немає або я > сліпий....на фотах не побачив....
> є, але не включене. в живу це добре видно :) = на > презентації про ЕТ говорили.. Може й включали??? Buran казав, що включали (там була всяка фігня), і ніби було видно бокове табло (але це не точно). сьогодні звернув увагу, що у 146 над передніми дверима вже чорний метал... коли встигли - не знаю (є вже на фотці RVR за 22-02); але зроблено досить акуратно, бо помітив тільки через інший відблиск :) | ||
Buran | Re: Помпа: раз, два, три... | [Ответить] |
За неперевіреною інформацією, директор КП ТЕТ, будучи в Києві, домовився про те, що держава профінансує на умовах програми "50/50" купівлю десяти тролейбусів ЛАЗ-Е183. Електромашини буде отримано в лізинг, а привезуть їх у Тернопіль до кінця першого півріччя ц.р.
У понеділок спробую отримати офіціне підтвердження "сдєлки" у Мединського |
[ Список тем | Создать тему ]