[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒3 | 4‒23 ] [ Все сообщения ]
Тернополянин | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) | [Ответить] |
Статистика є, але вона поки що мені недоступна... Думаю, що найближчим часом такі дані роздобуду... К-ть тролів на маршрутах визначається ще так: довжину маршруту (у годинах чи хвилинах) ділимо на інтервал руху і отримаємо кількість машин на маршруті... Щодо 12-го маршруту... Фактично він мало кому потрібен. Краще відновити № 8а з двома випусками і підсилити діючий №8 і відновити № 9... | ||
Buran | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [4] | [Ответить] |
> Краще відновити № 8а з двома випусками і підсилити діючий > №8 і відновити № 9...
9-й маршрут також не має сенсу відновлювати. Адже тоді 20-й автобус і 5-й тролейбус стануть більше повітря возити. Краще тоді вже 5-й тролейбус продовжити до вул. Академіка Корольова. І ще. Для ефективності можна змінити 11-й тролейбус, який сьогодні майже повністю дублює 10-й маршрут. Краще пустити його по лінії 30-ї маршрутки, якраз до тої ж вулиці Корольова. А стосовно 8а я згоден, - забагато маршруток на цій лінії жирує! | ||
Тернополянин | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [4] | [Ответить] |
Ще можна відновити колишні маршрути №№ 12 (Ринок-Київська-Л. Українки) і 14 (Карпенка-Злуки- Л. Українки).
Їх зняли через нестачу рухомого складу. Якщо тепер він поповнюється, то можна ці маршрути відновити... До них також добавити №8а. | ||
ant132 | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [4] | [Ответить] |
14тка по-моєму була досить вдалим маршрутом - навпаки до 11, крім того, зараз звязку київська -> л.українки нема (6 через свою супер регулярність нерах.), я ним колись часто юзався і проблеми з наповненістю там не було, імхо.
а 12 в своєму другому варіанті, імхо, бестолкова штука - є 9 (точніше має бути) і є 4 в нинішньому, краще в варіанті сх-ринок альбо пропонованому (?) сх-центр-березовиця. а нарах. напрямку на березовицю - я теж згоден, маршруток є гарно, але туди треба дати маршрут з інтервалом мін. 10хв або узгоджені цвай маршрути (8 і 12 або 8 і 8а) з досить високою швидкістю руху (тобто 14тр, або на крайній випадок юмси або ласи), бо там пряма і широка драга з усіма перевагами бусів, а зараз туди переважно скидають живі трупи дводверних 9тр (001, 014, 016, 028 & 029) :))... от так | ||
Buran | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [7] | [Ответить] |
> нарах. напрямку на березовицю - я теж згоден, маршруток є
> гарно, але туди треба дати маршрут з інтервалом мін. 10хв > або узгоджені цвай маршрути (8 і 12 або 8 і 8а) з досить > високою швидкістю руху (тобто 14тр, або на крайній випадок > юмси або ласи), бо там пряма і широка драга з усіма > перевагами бусів, а зараз туди переважно скидають живі > трупи дводверних 9тр (001, 014, 016, 028 & 029) :))... от > так Щоб скоріше тролейбуси на Микулинецькій їздили, треба дорогу відремонтувати. Там же покриття ще гірше, ніж на дамбі! | ||
Buran | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [7] | [Ответить] |
> дводверних 9тр (001, 014, 016, 028 & 029) :))...
Панове. А як вам ідея стосовно створення на базі двох 9ТР 028 і 029 моделі 12ТР (колись таке було в столиці) - в якості музейного експонату? Ну хоча б на свята випускати на лінії, коли машин мало. В іншому раз їх просто поріжуть і за копійки здадуть на металобрухт. Так я пропоную їх зберегти. Що скажете? | ||
ant132 | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [7] | [Ответить] |
ідея гарна, я сам не раз їздив, навіть пам'ятаю як намагався "добратись" до кабіни другого тр. 028 в досить нормальному стані (по-моєму недавно проходив ремонт), а 029 - так собі (!!!! хтось має його фотки в нинішній рекламі ?????)...
а зберігати як бкдемо??? | ||
ant132 | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [8] | [Ответить] |
> :))... от > так Щоб скоріше тролейбуси на Микулинецькій
> їздили, треба дорогу відремонтувати. Там же покриття ще > гірше, ніж на дамбі! я мав на увазі що ті екземпляри ризиковано розганяти. покриття мей бі, крім гармошки на спуску до рогатки. хто памятає як їздив 5а (сам факт існування пригадую, а як..), навіть пригадую 1а і як він їздив, ще щось крутиться про 2а того ж періоду, але дкже туманно | ||
ant132 | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [8] | [Ответить] |
ідея-фікс:
розібрати лінію до комбайнового і зробити повноцінну лінію на аляску? | ||
Buran | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [8] | [Ответить] |
ant132, кинь мені на мило buran16@ukr.net свої телефонні координати - хочу зв"язатись з тобою. | ||
Buran | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [8] | [Ответить] |
> А як вам ідея стосовно створення на базі двох 9ТР 028 і 029
> моделі 12ТР (колись таке було в столиці) - в якості музейного > експонату? І ще би зліпити 10ТР ("гармонь") з двох 9ТР... Мають поступити з Чехії користовані 15ТР... Згодом на основі 15ТР зконструювати 20ТР (трьохсекційний, з двома "гармошками"!)... Пан Звіздарик казав, що чехи свого часу пропонували нам взаємовигідний обмін: ми даємо їм один 9ТР для музею, а вони нам - нови троль із серії 2*ТР. Каже, що стара влада не дала цього зробити. Може влада нова захоче?... | ||
ant132 | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [13] | [Ответить] |
> ant132, кинь мені на мило buran16@ukr.net свої телефонні
> координати - хочу зв"язатись з тобою. кинув | ||
ant132 | Re: Новий маршрут у Тернополі (тролейбус) [14] | [Ответить] |
Мають поступити з Чехії користовані 15ТР...
> Згодом на основі 15ТР зконструювати 20ТР (трьохсекційний, з > двома "гармошками"!)... Пан Звіздарик казав, що чехи свого то вони таки будуть чи ні? якщо так, то коли і звідки? | ||
Buran | Re: Оновлення рухомого складу | [Ответить] |
> Мають поступити з Чехії користовані 15ТР...
> то вони таки будуть чи ні? якщо так, то коли і звідки? Будуть. Принаймні про це він казав у травні, коли я брав у нього інтерв"ю (я є журналіст, матеріал скоро на головній сторінці сайту www.trolter.nm.ru ). Мінімум шість (на заміну ЮМЗ-Т1, які перероблять у ЮМЗ-Т2). Звідки - точно не знаю. Казав пан Звіздарик про кілька чеських міст. | ||
Тернополянин | Re: Оновлення рухомого складу | [Ответить] |
<кинь мені на мило buran16@ukr.net>
Антон, не світи у форумах так своїм е-мейлом, бо спамери не сплять! Будуть тобі потім всякий мотлох на скриньку скидати!!! Краще собаку (мавпу) @ заміни на # чи % . | ||
<Будуть. Принаймні про це він казав у травні, коли я брав у нього інтерв"ю (я є журналіст, матеріал скоро на головній сторінці сайту www.trolter.nm.ru ). Мінімум шість (на заміну ЮМЗ-Т1, які перероблять у ЮМЗ-Т2). Звідки - точно не знаю. Казав пан Звіздарик про кілька чеських міст.>
- принаймі у найближчий рік Т-1 не будуть обрізати, крім № 124... А 14Тр і 15Тр швидше всього привезуть з Брно чи Зліна. З Острави не привозитимуть -- там повітря і опади агресивні (промисл. центр), тому їх кузови є дуже зношеними... | ||
Влад | Re: Оновлення рухомого складу | [Ответить] |
У Тернополі будуть 15Тр? Дуже цікаво ;) | ||
Про 15 Тр У Тернополі тут:
http://www.nashemisto.te.ua/2006/06/18/271.html#comments Детальніше: Коментар від Buran (написано 06.07.2006 в 18:02:16): > По моєму золотий час тролейбусів в тернополі минув. > Тепер Звіздарик їх тільки для виду тримає і випускає на маршрут. Щоб гроші з держбюджету отримувати. А сам на > маршрутках давно заробляє. На яких маршрутках заробляє? Я особисто знаю Звіздарика. Переконаний, що якби не він - в Тернополі б уже давно не було тролейбусів (поцікався, що робиться у Полтаві, Черкасах тощо). А старі машини 9ТР ще їздять тому, що їх немає чим замінити. Поки що. Скоро надійдуть з Чехії 14ТР (односекційні) та 15ТР (двосекційні) в кількості 20 одиниць. А восени - два ЛАЗи Е183 з низькою підлогою, - гроші, до речі, вже заплатили. Тролейбусний парк не є приватним підприємством, і не пан Звіздарик вирішує усі питання. Він є лише виконавцем вказівок згори. | ||
ant132 | Re: Оновлення рухомого складу [21] | [Ответить] |
> Звіздарик вирішує усі питання. Він є лише виконавцем
> вказівок згори. приблизно підтримую :) яб оуцінив наш тр на 4 по укр реаліях :) | ||
Тернополянин | Re: Оновлення рухомого складу [21] | [Ответить] |
Про нові тролебуйси, про нові маршрути, про 9Тр і можливі 15 Тр у Тернополі в ексклюзивному інтерв’ю директора КП "Тернопільелектротранс" М. Звіздарика:
http://www.trolter.nm.ru/Statti/Electrotrans.htm |
[ Список тем | Создать тему ]