[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 4‒23 | 24‒43 | 44‒63 | 64‒76 | 77‒96 ] [ Все сообщения ]
OTTO777 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Мене забули, молодий, але все ж фанат) Київ. | ||
RVR | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Тема продовжується, збираємо фанатів далі...
... нас стає все більше й більше...!!!!! ... якщо когось забув, то доповнюйте Поки що пригадую наступне: Львів — поки що: Rebe, Sasha, Rost (?), Rainbow (?), Андрій, sergij, Sh@aitan (ти хто?)+ двоє хлопців з "Бидловоза"= 9 Тернопіль — вже чотири-пять: RVR (Тернополянин), Buran, лихвар - важай їх в Україні не любили... (ant132), bryNET(?), radical =5 Хмельницький — їх там нібито-то двоє, але активний один Valer. 1 В Луцьку вже нас двоє!!!= якщо точніше, то часом не п’ятеро? =5 . У Чернівцях — Pash! (рідкісний гість, але зацікавлений є) 1 Івано-Франківськ — глухо, як в танку... :-/ Рівне — АНТОН, Скільки там вас (трансфанів)? +Сека (супер (екс?)водій-трансфан) +2 Житомир, Кіровоград, Суми... — теж глухо, як в танку... :-/ Продовжуємо... Одеса — KeySee, Alex R., El Lagarto, Lutzow, В. Зикін, Евгений 27, Ю. Анісімов,Тимофій Беспятов, Ag =9 Миколаїв — "Николаевский кондуктор", Игорь =2 Херсон — Алексей-ТХ + водій (забув ім’я) 2 Крим — Frank, nic, Neches, Олесій (в депо працює) + керченський фанат =5 Севастополь — Aztec Кривий Ріг — Angel Черкаси — алексей Полтава — ПП+ вже ЮМЗ-т2 =2 Вінниця — Aktinkon, Олег Винница =2 Запоріжжя — evgen, MORRO? grisha, Max_zp (ex Trender) = 4 Дніпропетровськ — А. Янковський (ЮМЗ forever!!!), Володимир (гість), kot1066 3 Донецьк — Влад Беспалов, П. Алексеев, Марія Кайряк, edvando, Едуард, Е. Татарченко 6 Макіївка — Синий трамвай (під ніком діють 2 трансфанати), О. Ланцов (і як там могли закрити трамвай?) ... 3 Горлівка — Є. Савченко Костянтинівка — mikolaex Харків — Murcielago, mkv, Андрій Рибка, Андрій Бутковський, Олексій Стацюк... 5 Чернігів — Д. Силич Разом= 72 У наступному місті їх найбільше!.. Київ — Стефан (?), Vjacheslav, Я_R, Рассыпаев, Володя, Игорь, Алексей, Anton, Коржик, DAN, SEmix,Hans (Anton_H), Maxy, Misha, kostas, связист, Nick, no_rem, AMY, Сашок, Вых., JaMoS, Сергей, DenVol, Gregory, Саня, Ночной_дозор, Dogma, Сильвестр, Sergej, + Алекс, Дима, BKV, Sturm, mazilo, OTTO777, Гербандт, Леха, Зиберт, IRJ, САНЕК, Зигфрид... якщо когось забув (пардон!), то добавте! Налічуємо ще 42 трансфаната !.. Ось разом 72 + 42 = 114 (!) ... так що плодимося,панове! | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
<Житомир, Кіровоград, Суми... — теж глухо, як в танку... :-/
Іване, в Кіровограді є Павло, пише лише на російському форумі (Twister), я бачився з ним особисто. | ||
mvt | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
А если меня нет в списках, куда надо явится с паспортом?
Обязательна ли явка? (((-: | ||
AMY | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
прошу вычеркнуть меня из списка фанатов - я просто любитель ;)) | ||
Anton | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Меня тоже! :-))) | ||
mvt | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Фанат, любитель транспорта - это все не то..
Транспортник - вот это наше! (-: Я лично фанат лишь одного трамвая и троллейбуса в г. Харькове, в остальном - любитель ((-: | ||
RVR | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
прошу вычеркнуть меня из списка фанатов - я просто любитель
Фанат, любитель транспорта - это все не то.. Транспортник - вот это наше! (-: Я лично фанат лишь одного трамвая и троллейбуса в г. Харькове, в остальном - любитель ((-: - на мою, думку ці всі слова є синонімами... :-)) ... тобто означають майже одне й теж... | ||
AMY | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
> Фанат, любитель транспорта - это все не то.. Транспортник -
> вот это наше! (-: Нашел мальчик на стройке маску сварщика, надел, идет домой. Рядом тормозит "Мерс". Опускается стекло, водитель говорит: — Садись, подвезу. Едут. — Мальчик, а знаешь, что такое "анус"? — Не-а. — Мальчик, а знаешь, что такое "пенис"? — Не-а. — А что такое "коитус"? — Дяденька, я же не настоящий сварщик, я эту маску на стройке нашел. | ||
LIS | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
> В Луцьку вже нас двоє!!!= якщо точніше, то часом не п’ятеро?
В Луцьку двоє фанатів і ще троє, які цікавляться транспортом (я вважаю, що їх не потрібно рахувати як любителів). | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
За якими критеріями визначається любитель, а за якими той, хто просто цікавиться? | ||
Денис Денисов | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Луганске знаю было трое любителей: Виктор, Борис и по моему Юрий! | ||
LIS | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Як вже говорилося, любитель і фан майже тотожні поняття.
На мою думку, той хто цікавиться, знає деяку інформацію про РС або інколи фотографує чи колекціонує квитки. Тобто займається чимось незначним. | ||
nic | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Крыму 10 фанатов | ||
nic | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Херсоне водитель Василий Мартынюк и Конечно же Алексей Воробьев | ||
Дима | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Белой Церкви 1 фанат - это я. | ||
Николаевский конд... | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Ну в Николаеве фанатов больше.
Кроме Николевского кондуктора и Игоря, у нас еще есть двое фанатов которые работают в Москве, но к нам приезжают и учавствуют в движении это Макс и Дима. Так же местные фанаты Костя и Сергей. Сейчас в краеведческом музее идет наша выставка и мы надеемся что нашего полку прибудет! | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Кривой Рог - я, двое ж/дшников и еще один с которым пока связь не налажена. | ||
лихвар (х132) | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [25] | [Ответить] |
> Тернопіль — вже чотири-пять: RVR (Тернополянин), Buran, лихвар -
> важай їх в Україні не любили... (ant132), bryNET(?), > radical =5 Radical - "виступає" по буд.техніці, а пас.транспорт - то так, просто ;)) ще колись спостерігався Macro$, але від такого транспорту він здається вже відрікся :-? а ще загубив d3fai13r'а !) , правда в силу відсутності його присутності і т.д. можна зарахувати як 1/2 ;)) тоді буде 3.5 + 3 п.с. "лихвар" - то з роботи, я деякий період відносно активно позичав фінанси співробітниці, за що отримав "відсотки" - галяретку(?) з клюкви та борщ червоний домашній з качкою ;)))) | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [42] | [Ответить] |
> > а ще загубив d3fai13r'а !) ,
> правда в силу відсутності його присутності і т.д. можна > зарахувати як 1/2 ;)) Він зараз у Новій Зеландії. |
[ Список тем | Создать тему ]