[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒96 ]
Тернополянин | Скільки в Україні транспортних фанатів? | [Ответить] |
Думаю, по Україні нас можна буде назбирати більше сотні. Причому таких, що регулярно "зависають" у форумах (на цьому і подібних) і мають стосунок до транспортних Інтернет- та інших ресурсів...
А ще скільки їх не мають доступу до Інтернету (особливо, старше покоління) або не контактують з трансфанатами. Вони теж мають багато цікавої інформації... Для їх точнішого підрахунку треба їх розкинути по містах, де вони проживають і творять... Хоча вже для цього створений реєстр, але туди прямують не всі... Тож пропоную у цій темі заявитись (по бажанню) трансфанатам з різних міст України. | ||
Тернополянин | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? | [Ответить] |
Ця тема є подібною до цієї: http://forums.mashke.org/cgi-bin/forum.cgi?n=1&f=l&a=lm&t=1788&ft=281&s=nd
Але відрізняються тим, що за цей час появилося багато нових фанатів і форумівців... Ну, почнемо... Львів -- поки що два-чотири: Rebe, Sasha (десь пропадає), ще можна зарахувати мене (ще донедавна там вчився і можливо залишуся) та Дмитрия (створив сайт про львівський електротранспорт:http://lviv.tramvaj.ru). Тернопіль -- вже чотири (торік був один): Тернополянин, Buran, ant132, Macros. Сайт поки що такий: http://trolter.nm.ru/ Хмельницький -- їх там нібито-то двоє, але активний один Valer. Сайт: www.trolley.km.ua Луцьк, Рівне -- думаю, що охарактеризують місцеві фанати... Чернівці -- в темі про тролейбусну аварію там один був мелькнув... Івано-Франківськ -- глухо, як в танку... :-/ Ужгород -- електротранспорту немає, а фанати можуть бути... :)) | ||
LIS | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? | [Ответить] |
І що вони будуть робити у цій темі???? Адже я знаю багатьох трансфанів, яких форум зовсім не цікавить.... | ||
Тернополянин | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? | [Ответить] |
Складемо хоч який-небудь кострубатий реєстр трансфанатів...\
LIS, ти би себе дописав і ще когось там активного у твоїх краях... P.S. У Чернівцях -- Pash! Поки що підраховуємо : 3 (Львів)+4 (Тер) + 2 (Хм)+ 1 (Черн)+ 1 (Луцьк)= 11... | ||
LIS | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? | [Ответить] |
В Луцьку вже нас двоє!!! Можливо незабаром буде ще більше.... | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
> Складемо хоч який-небудь кострубатий реєстр
> трансфанатів.. Реестр давно работает. Просто в него мало желающих записываться. Кто не в курсе - напоминаю адресс: http://krivoj-rog.metro.ru/reestr/ | ||
ant132 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
дописався | ||
Rost | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
Я теж у Львові, просто я не знав, що я фанат! :) Тепер буду знати! Ой, боюсь... | ||
Тернополянин | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
Йдемо далі...
Ну, почнемо... Львів -- поки що два-чотири: Rebe, Sasha (десь пропадає), ще можна зарахувати мене (ще донедавна там вчився і можливо залишуся) та Дмитрия (створив сайт про львівський електротранспорт:http://lviv.tramvaj.ru) + Rost (?). Тернопіль -- вже чотири (торік був один): Тернополянин, Buran, ant132, Macros. Сайт поки що такий: http://trolter.nm.ru/ Хмельницький -- їх там нібито-то двоє, але активний один Valer. Сайт: www.trolley.km.ua Луцьк, Рівне -- думаю, що охарактеризують місцеві фанати... В Луцьку вже нас двоє!!! P.S. У Чернівцях -- Pash! Івано-Франківськ -- глухо, як в танку... :-/ Ужгород -- електротранспорту немає, а фанати можуть бути... :)) Поки що підраховуємо : 4 (Львів)+4 (Тер) + 2 (Хм)+ 1 (Черн)+ 2 (Луцьк)= 13... Рівне -- АНТОН, Скільки там вас (трансфанів)? Вінниця, Житомир, Кіровоград, Суми, Полтава... -- теж глухо, як в танку... :-/ Продовжуємо... Одеса -- KeySee, Alex R., El Lagarto, Lutzow, В. Зикін, Евгений 27, Ю. Анісімов... Миколаїв -- "Николаевский кондуктор" Херсон -- Алексей-ТХ Крим -- Frank + керченський фанат Кривий Ріг -- Angel Черкаси -- алексей Запоріжжя -- женька Дніпропетровськ -- А. Янковський (ЮМЗ forever!!!) Донецьк -- Влад Безпалов, П. Алексеев, Марія Кайряк, edvando... Макіївка -- Синий трамвай (під ніком діють 2 трансфанати), О. Ланцов (і як там можуть закрити трамвай?) ... Горлівка -- Є. Савченко Костянтинівка -- mikolaex Харків -- Murcielago, Д. Силич + ... Ще+ 27 У наступному місті їх найбільше!.. Київ -- Стефан, Vjacheslav, Я_R, Рассыпаев, Володя, Игорь, Алексей, Anton, Коржик, DAN, SEmix, Anton_H, Maxy, Misha, kostas, связист, Nick, no_rem, AMY, Сашок, Вых., JaMoS, Сергей, DenVol, Gregory, Саня, Ночной_дозор, Dogma, Сильвестр, Sergej, Шафаран... якщо когось забув (пардон!), то добавте! Налічуємо ще 31 трансфаната !.. Total= 13+27+31 = 71. 71 в Україні! http://krivoj-rog.metro.ru/reestr/ - Тут я нарахував аж 33 трансфанати... Хто ж точніший? Прошу доповнювати та виправляти цей список! P.S. Питання щодо Федосова -- він з Америки. З якого міста він туди виїхав? | ||
Misha | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
Умножить можно на 2 - половина просто читает, как минимум. | ||
Володя | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
<P.S. Питання щодо Федосова -- він з Америки. З якого міста він туди виїхав
Федосов до Америки виїхав із міста Москви. | ||
Володя | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
Йдемо далі...
Ну, почнемо... Львів -- поки що два-чотири: Rebe, Sasha (десь пропадає), ще можна зарахувати мене (ще донедавна там вчився і можливо залишуся) та Дмитрия (створив сайт про львівський електротранспорт:http://lviv.tramvaj.ru) + Rost (?). Тернопіль -- вже чотири (торік був один): Тернополянин, Buran, ant132, Macros. Сайт поки що такий: http://trolter.nm.ru/ Хмельницький -- їх там нібито-то двоє, але активний один Valer. Сайт: www.trolley.km.ua Луцьк, Рівне -- думаю, що охарактеризують місцеві фанати... В Луцьку вже нас двоє!!! P.S. У Чернівцях -- Pash! Івано-Франківськ -- глухо, як в танку... :-/ Ужгород -- електротранспорту немає, а фанати можуть бути... :)) Поки що підраховуємо : 4 (Львів)+4 (Тер) + 2 (Хм)+ 1 (Черн)+ 2 (Луцьк)= 13... Рівне -- АНТОН, Скільки там вас (трансфанів)? Вінниця, Житомир, Кіровоград, Суми, Полтава... -- теж глухо, як в танку... :-/ Продовжуємо... Одеса -- KeySee, Alex R., El Lagarto, Lutzow, В. Зикін, Евгений 27, Ю. Анісімов... Миколаїв -- "Николаевский кондуктор" Херсон -- Алексей-ТХ Крим -- Frank + керченський фанат Кривий Ріг -- Angel Черкаси -- алексей Запоріжжя -- женька Дніпропетровськ -- А. Янковський (ЮМЗ forever!!!) Донецьк -- Влад Безпалов, П. Алексеев, Марія Кайряк, edvando... Макіївка -- Синий трамвай (під ніком діють 2 трансфанати), О. Ланцов (і як там можуть закрити трамвай?) ... Горлівка -- Є. Савченко Костянтинівка -- mikolaex Харків -- Murcielago, Д. Силич + ... Ще+ 27 У наступному місті їх найбільше!.. Київ -- Стефан, Vjacheslav, Я_R, Рассыпаев, Володя, Игорь, Алексей, Anton, Коржик, DAN, SEmix, Anton_H, Maxy, Misha, kostas, связист, Nick, no_rem, AMY, Сашок, Вых., JaMoS, Сергей, DenVol, Gregory, Саня, Ночной_дозор, Dogma, Сильвестр, Sergej, Шафаран... якщо когось забув (пардон!), то добавте! Налічуємо ще 31 трансфаната !.. Total= 13+27+31 = 71. 71 в Україні! http://krivoj-rog.metro.ru/reestr/ - Тут я нарахував аж 33 трансфанати... Хто ж точніший? Прошу доповнювати та виправляти цей список! Деякі виправлення та доповнення: Харків -- Murcielago, mkv, Андрій Рибка, Андрій Бутковський, Олексій Стацюк... Д .Силич насправді з Чернігова, а не з Харкова. <Одеса -- KeySee, Alex R., El Lagarto, Lutzow, В. Зикін, Евгений 27, Ю. Анісімов ще Тимофій Беспятов та Ag.. <Дніпропетровськ -- А. Янковський (ЮМЗ forever!!!) Володимир (гість)... Крим -- Frank + керченський фанат + Aztec (Севастопіль) <Вінниця, Житомир, Кіровоград, Суми, Полтава... -- теж глухо, як в танку... :-/ Полтава -- ПП. Вінниця --Aktinkon. <Донецьк -- Влад Безпалов, П. Алексеев, Марія Кайряк, edvando, Едуард... | ||
Алекс | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
а меня необосновано забыли :-) | ||
Алекс | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
даже два сейта пытался сделать gortrans и passtrans | ||
Rebe | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
Додайте сюди Пашу з Донецька (сайт http://metro.donetsk.ua (здається, apt75 на києвському форумі)), та багатьох інших, що провисають, наприклад, на forum.metropoliten.kiev.ua. На останньому, НЯЗ, не тільки Кияни обертаються. | ||
Тернополянин | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [4] | [Ответить] |
Ще доповнено і виправлено...
Львів -- поки що чотири-п’ять: Rebe, Sasha (десь пропадає), ще можна зарахувати мене (ще донедавна там вчився і можливо залишуся) та Дмитрия (створив сайт про львівський електротранспорт:http://lviv.tramvaj.ru) + Rost (?). Тернопіль -- вже чотири (торік був один): Тернополянин, Buran, ant132, Macros. Сайт поки що такий: http://trolter.nm.ru/ Хмельницький -- їх там нібито-то двоє, але активний один Valer. Сайт: www.trolley.km.ua Луцьк, Рівне -- думаю, що охарактеризують місцеві фанати... В Луцьку вже нас двоє!!! P.S. У Чернівцях -- Pash! Івано-Франківськ -- глухо, як в танку... :-/ Ужгород -- електротранспорту немає, а фанати можуть бути... :)) Поки що підраховуємо : 4 (Львів)+4 (Тер) + 2 (Хм)+ 1 (Черн)+ 2 (Луцьк)= 13... Рівне -- АНТОН, Скільки там вас (трансфанів)? +1 Житомир, Кіровоград, Суми... -- теж глухо, як в танку... :-/ Продовжуємо... Одеса -- KeySee, Alex R., El Lagarto, Lutzow, В. Зикін, Евгений 27, Ю. Анісімов,Тимофій Беспятов, Ag Миколаїв -- "Николаевский кондуктор" Херсон -- Алексей-ТХ Крим -- Frank + керченський фанат Севастополь -- Aztec Кривий Ріг -- Angel Черкаси -- алексей Полтава -- ПП Вінниця -- Aktinkon Запоріжжя -- женька Дніпропетровськ -- А. Янковський (ЮМЗ forever!!!), Володимир (гість) Донецьк -- Влад Безпалов, П. Алексеев, Марія Кайряк, edvando, Едуард Макіївка -- Синий трамвай (під ніком діють 2 трансфанати), О. Ланцов (і як там можуть закрити трамвай?) ... Горлівка -- Є. Савченко Костянтинівка -- mikolaex Харків -- Murcielago, mkv, Андрій Рибка, Андрій Бутковський, Олексій Стацюк... Чернігів -- Д. Силич Ще + 38 У наступному місті їх найбільше!.. Київ -- Стефан, Vjacheslav, Я_R, Рассыпаев, Володя, Игорь, Алексей, Anton, Коржик, DAN, SEmix, Anton_H, Maxy, Misha, kostas, связист, Nick, no_rem, AMY, Сашок, Вых., JaMoS, Сергей, DenVol, Gregory, Саня, Ночной_дозор, Dogma, Сильвестр, Sergej, Шафаран... якщо когось забув (пардон!), то добавте! Налічуємо ще 31 трансфаната !.. Total= 14+38+31 = 83. 83 (поки що) в Україні! | ||
Алекс | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
> У наступному місті їх найбільше!.. Київ -- Стефан,
> Vjacheslav, Я_R, Рассыпаев, Володя, Игорь, Алексей, Anton, > Коржик, DAN, SEmix, Anton_H, Maxy, Misha, kostas, связист, > Nick, no_rem, AMY, Сашок, Вых., JaMoS, Сергей, DenVol, > Gregory, Саня, Ночной_дозор, Dogma, Сильвестр, Sergej, > Шафаран... якщо когось забув (пардон!), то добавте! > Налічуємо ще 31 трансфаната !.. Total= 14+38+31 = 83. 83 > (поки що) в Україні! + Алекс, Дима. Так, что Киев 33 всего 85 | ||
Игорь | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
А меня можно причеслять как к Киеву, так и к Николаеву :)) | ||
Володя | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Ще забули Віталія з Луганська. | ||
ЮМЗ Т2 | Re: | [Ответить] |
Такс... Пишите: ПОЛТАВА: пока 2.
ИЩУ ФАНАТОВ ТРОЛЛЕЙБУОВ В ПОЛТАВЕ!!!! | ||
OTTO777 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Мене забули, молодий, але все ж фанат) Київ. | ||
RVR | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Тема продовжується, збираємо фанатів далі...
... нас стає все більше й більше...!!!!! ... якщо когось забув, то доповнюйте Поки що пригадую наступне: Львів — поки що: Rebe, Sasha, Rost (?), Rainbow (?), Андрій, sergij, Sh@aitan (ти хто?)+ двоє хлопців з "Бидловоза"= 9 Тернопіль — вже чотири-пять: RVR (Тернополянин), Buran, лихвар - важай їх в Україні не любили... (ant132), bryNET(?), radical =5 Хмельницький — їх там нібито-то двоє, але активний один Valer. 1 В Луцьку вже нас двоє!!!= якщо точніше, то часом не п’ятеро? =5 . У Чернівцях — Pash! (рідкісний гість, але зацікавлений є) 1 Івано-Франківськ — глухо, як в танку... :-/ Рівне — АНТОН, Скільки там вас (трансфанів)? +Сека (супер (екс?)водій-трансфан) +2 Житомир, Кіровоград, Суми... — теж глухо, як в танку... :-/ Продовжуємо... Одеса — KeySee, Alex R., El Lagarto, Lutzow, В. Зикін, Евгений 27, Ю. Анісімов,Тимофій Беспятов, Ag =9 Миколаїв — "Николаевский кондуктор", Игорь =2 Херсон — Алексей-ТХ + водій (забув ім’я) 2 Крим — Frank, nic, Neches, Олесій (в депо працює) + керченський фанат =5 Севастополь — Aztec Кривий Ріг — Angel Черкаси — алексей Полтава — ПП+ вже ЮМЗ-т2 =2 Вінниця — Aktinkon, Олег Винница =2 Запоріжжя — evgen, MORRO? grisha, Max_zp (ex Trender) = 4 Дніпропетровськ — А. Янковський (ЮМЗ forever!!!), Володимир (гість), kot1066 3 Донецьк — Влад Беспалов, П. Алексеев, Марія Кайряк, edvando, Едуард, Е. Татарченко 6 Макіївка — Синий трамвай (під ніком діють 2 трансфанати), О. Ланцов (і як там могли закрити трамвай?) ... 3 Горлівка — Є. Савченко Костянтинівка — mikolaex Харків — Murcielago, mkv, Андрій Рибка, Андрій Бутковський, Олексій Стацюк... 5 Чернігів — Д. Силич Разом= 72 У наступному місті їх найбільше!.. Київ — Стефан (?), Vjacheslav, Я_R, Рассыпаев, Володя, Игорь, Алексей, Anton, Коржик, DAN, SEmix,Hans (Anton_H), Maxy, Misha, kostas, связист, Nick, no_rem, AMY, Сашок, Вых., JaMoS, Сергей, DenVol, Gregory, Саня, Ночной_дозор, Dogma, Сильвестр, Sergej, + Алекс, Дима, BKV, Sturm, mazilo, OTTO777, Гербандт, Леха, Зиберт, IRJ, САНЕК, Зигфрид... якщо когось забув (пардон!), то добавте! Налічуємо ще 42 трансфаната !.. Ось разом 72 + 42 = 114 (!) ... так що плодимося,панове! | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
<Житомир, Кіровоград, Суми... — теж глухо, як в танку... :-/
Іване, в Кіровограді є Павло, пише лише на російському форумі (Twister), я бачився з ним особисто. | ||
mvt | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
А если меня нет в списках, куда надо явится с паспортом?
Обязательна ли явка? (((-: | ||
AMY | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
прошу вычеркнуть меня из списка фанатов - я просто любитель ;)) | ||
Anton | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Меня тоже! :-))) | ||
mvt | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
Фанат, любитель транспорта - это все не то..
Транспортник - вот это наше! (-: Я лично фанат лишь одного трамвая и троллейбуса в г. Харькове, в остальном - любитель ((-: | ||
RVR | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [16] | [Ответить] |
прошу вычеркнуть меня из списка фанатов - я просто любитель
Фанат, любитель транспорта - это все не то.. Транспортник - вот это наше! (-: Я лично фанат лишь одного трамвая и троллейбуса в г. Харькове, в остальном - любитель ((-: - на мою, думку ці всі слова є синонімами... :-)) ... тобто означають майже одне й теж... | ||
AMY | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
> Фанат, любитель транспорта - это все не то.. Транспортник -
> вот это наше! (-: Нашел мальчик на стройке маску сварщика, надел, идет домой. Рядом тормозит "Мерс". Опускается стекло, водитель говорит: — Садись, подвезу. Едут. — Мальчик, а знаешь, что такое "анус"? — Не-а. — Мальчик, а знаешь, что такое "пенис"? — Не-а. — А что такое "коитус"? — Дяденька, я же не настоящий сварщик, я эту маску на стройке нашел. | ||
LIS | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
> В Луцьку вже нас двоє!!!= якщо точніше, то часом не п’ятеро?
В Луцьку двоє фанатів і ще троє, які цікавляться транспортом (я вважаю, що їх не потрібно рахувати як любителів). | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
За якими критеріями визначається любитель, а за якими той, хто просто цікавиться? | ||
Денис Денисов | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Луганске знаю было трое любителей: Виктор, Борис и по моему Юрий! | ||
LIS | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Як вже говорилося, любитель і фан майже тотожні поняття.
На мою думку, той хто цікавиться, знає деяку інформацію про РС або інколи фотографує чи колекціонує квитки. Тобто займається чимось незначним. | ||
nic | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Крыму 10 фанатов | ||
nic | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Херсоне водитель Василий Мартынюк и Конечно же Алексей Воробьев | ||
Дима | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
В Белой Церкви 1 фанат - это я. | ||
Николаевский конд... | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Ну в Николаеве фанатов больше.
Кроме Николевского кондуктора и Игоря, у нас еще есть двое фанатов которые работают в Москве, но к нам приезжают и учавствуют в движении это Макс и Дима. Так же местные фанаты Костя и Сергей. Сейчас в краеведческом музее идет наша выставка и мы надеемся что нашего полку прибудет! | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Кривой Рог - я, двое ж/дшников и еще один с которым пока связь не налажена. | ||
лихвар (х132) | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [25] | [Ответить] |
> Тернопіль — вже чотири-пять: RVR (Тернополянин), Buran, лихвар -
> важай їх в Україні не любили... (ant132), bryNET(?), > radical =5 Radical - "виступає" по буд.техніці, а пас.транспорт - то так, просто ;)) ще колись спостерігався Macro$, але від такого транспорту він здається вже відрікся :-? а ще загубив d3fai13r'а !) , правда в силу відсутності його присутності і т.д. можна зарахувати як 1/2 ;)) тоді буде 3.5 + 3 п.с. "лихвар" - то з роботи, я деякий період відносно активно позичав фінанси співробітниці, за що отримав "відсотки" - галяретку(?) з клюкви та борщ червоний домашній з качкою ;)))) | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [42] | [Ответить] |
> > а ще загубив d3fai13r'а !) ,
> правда в силу відсутності його присутності і т.д. можна > зарахувати як 1/2 ;)) Він зараз у Новій Зеландії. | ||
лихвар (х132) | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [42] | [Ответить] |
до речі, ще є такий ось реєстр любителів транспорту http://krivoj-rog.metro.ru/reestr/
"дописуйтесь", кого нема ;) | ||
ЮМЗ Т2 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [44] | [Ответить] |
> до речі, ще є такий ось реєстр любителів транспорту
> http://krivoj-rog.metro.ru/reestr/ "дописуйтесь", кого нема > ;) супер сайт! | ||
ZM | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [44] | [Ответить] |
А деж я?
Стараниями Вальки-Полстакана скоро буду жить в трамвайной столице мира. | ||
mvt | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [46] | [Ответить] |
> Стараниями Вальки-Полстакана скоро буду жить в
> трамвайной столице мира. Санкт-Петербург? | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [47] | [Ответить] |
> > Стараниями Вальки-Полстакана скоро буду жить в >
> трамвайной столице мира. Санкт-Петербург? Мне кажется, Мельбурн. | ||
nikooolay | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [44] | [Ответить] |
ЕСЛИ тут фан=любител ,
то прошу добавить меня в список от Запорожья(www.tramzp.narod.ru), | ||
HAnS | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [48] | [Ответить] |
> > > Стараниями Вальки-Полстакана скоро буду жить в > >
> трамвайной столице мира. Санкт-Петербург? Мне кажется, > Мельбурн. Прага? | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [48] | [Ответить] |
Таки моя відповідь була, здається, правильною.
http://forums.mashke.org/cgi-bin/forum.cgi?n=1&a=lm&t=2555&ft=1&s=nd&fm=24&lm=24 | ||
ZM | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [48] | [Ответить] |
> > > Стараниями Вальки-Полстакана скоро буду жить в > >
> трамвайной столице мира. Санкт-Петербург? Мне кажется, > Мельбурн. Мельбурн. Врочем, Прага все равно впереди. | ||
Тимофей | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [48] | [Ответить] |
Одесских очень много насчитали невпопад:)
Зыкин давным-давно живёт в Калифорнии, да и вообще украинским фанатом его считать абсолютно ошибочно. Тогда уж надо и Алексея Двойного причислять! Ну и я соб-сно dzis живу в Киеве, а КейСи - в Петербурге. Зато есть Алекс Р., Евгений 27, Трамвай 7008, Кайзер Вильгельм, Aq, Lutzow (так его и не видел), ну и кто там ещё сидит на местном форуме я не знаю:) Ну а перечислять всех, кому в депо... в депАХ:) не байдуже - этим пусть Евгений занимается - таких тоже полно. | ||
лихвар (х132) | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [53] | [Ответить] |
> Алексея Двойного причислять! Ну и я соб-сно dzis живу в
> Киеве, а КейСи - в Петербурге. Зато есть Алекс Р., Евгений > 27, Трамвай 7008, Кайзер Вильгельм, Aq, Lutzow (так его и > не видел) дивно, а я вас одночасно ;)))))) | ||
лихвар (х132) | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [53] | [Ответить] |
*бачив | ||
Володя Царенко | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [53] | [Ответить] |
> Одесских очень много насчитали невпопад:) Зыкин
> давным-давно живёт в Калифорнии, да и вообще украинским > фанатом его считать абсолютно ошибочно. Тогда уж надо и > Алексея Двойного причислять! Ну и я соб-сно dzis живу в > Киеве, а КейСи - в Петербурге. Зато есть Алекс Р., Евгений > 27, Трамвай 7008, Кайзер Вильгельм, Aq, Lutzow Тимофей, Кайзер Вильгельм и Lutzow - это один и тот же человек. | ||
Тимофей | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [53] | [Ответить] |
Меня глючит конкретно... А почему мне никто не сказал?...
КАПЕЦ просто... | ||
Я_R | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [56] | [Ответить] |
> Тимофей,
> Кайзер Вильгельм и Lutzow - это один и тот же человек. :-D | ||
лихвар (х132) | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [57] | [Ответить] |
> Меня глючит конкретно... А почему мне никто не сказал?...
> КАПЕЦ просто... а я то знаУУУУ )))))))) | ||
d3fai13r | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [57] | [Ответить] |
2 ZM
Напишіть будь ласка мені імейл myrya at rambler.ru або стукніть 309763809 | ||
Тимофей | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [59] | [Ответить] |
> > Меня глючит конкретно... А почему мне никто не сказал?...
> > КАПЕЦ просто... > а я то знаУУУУ )))))))) Дык всі, як виявляється, знали, тільки я туплю... Сказав би хтось. Бо людина нік змінила, а... ну треба ж усім було тоді повідомити, чи як?;))) | ||
Тram_27 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [53] | [Ответить] |
> Одесских очень много насчитали невпопад:) Зыкин
> давным-давно живёт в Калифорнии, да и вообще украинским > фанатом его считать абсолютно ошибочно. Тогда уж надо и > Алексея Двойного причислять! Ну и я соб-сно dzis живу в > Киеве, а КейСи - в Петербурге. Зато есть Алекс Р., Евгений > 27, Трамвай 7008, Кайзер Вильгельм, Aq, Lutzow (так его и > не видел), ну и кто там ещё сидит на местном форуме я не > знаю:) Ну а перечислять всех, кому в депо... в депАХ:) не > байдуже - этим пусть Евгений занимается - таких тоже > полно. Счего вдруг я должен когото перечислять, я сам не фанат вообщето и не за кого неответственный))) | ||
Gregory | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [53] | [Ответить] |
а один фанат в Минске пошел дальше фотканья:)
http://podrobnosti.ua/kaleidoscope/2007/12/21/484116.html | ||
mvt | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [63] | [Ответить] |
> а один фанат в Минске пошел дальше фотканья:)
> http://podrobnosti.ua/kaleidoscope/2007/12/21/484116.html Да нам тут всем лечиться надо! (((-% | ||
Трамвай 7008 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [63] | [Ответить] |
Это чего вдруг всем? Я например никогда бы троллейбус не угнал. | ||
Д-616 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [65] | [Ответить] |
> Это чего вдруг всем? Я например никогда бы троллейбус не
> угнал. а трамвай? :-) | ||
Трамвай 7008 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [66] | [Ответить] |
>а трамвай? :-)
Тоже не угнал бы. Потому что в основу своего увлечения я ставлю борьбу за трамвай/троллейбус, а не собственное удовольствие, в отличие от вышеуказанного фаната, который ради кайфа от вождения троллейбуса угнал его. | ||
mvt | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [65] | [Ответить] |
> Это чего вдруг всем? Я например никогда бы троллейбус не
> угнал. А Вы почитайте внимательнее. Тому угонщику назначили психиатрическую экспертизу не потому, что он угнал ТС, а потому, что: "похититель объяснил свой поступок тем, что просто "не может жить без троллейбусов" и увлекался ими с самого детства.".. Так что.... (((-: | ||
Трамвай 7008 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [65] | [Ответить] |
Но поводом для назначения экспертизы послужил угон. Поверьте мне - если бы он просто фанел от троллейбусов, и нечего не угонял, то никто бы ему за это психиатрическую экспертизу не назначил! | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [69] | [Ответить] |
Для справки: любое увлечение чем-то или коллекционирование чего-нибудь у психиатров является одним из частных случаев шизофрении. | ||
Трамвай 7008 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [69] | [Ответить] |
Да ну! Это ты что-то перегнул. Тогда у нас тут половина всей страны, если не больше, шизики! | ||
Д-616 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [69] | [Ответить] |
Психиатрам дай только вцепится - они у кого угодно найдут отклонения. И еще заумно объяснят это с точки зрения Фрейда...
Моя знакомая-психолог сказала что у меня маниакально-депрессивный психоз, когда узнала о моих увлечениях. Так что по-моему они сами ненормальные, эти психиатры с психологами. | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [71] | [Ответить] |
Д-616 - вы на 100% правы! У меня такой же опыт имеется. | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [71] | [Ответить] |
> Да ну! Это ты что-то перегнул. Тогда у нас тут половина
> всей страны, если не больше, шизики! А по мнению этих же психиатров тебя вообще надо изолировать от общества...;) | ||
Тимофей | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [71] | [Ответить] |
Больны ВСЕ. Только не всем ещё поставлен диагноз. | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [75] | [Ответить] |
> Больны ВСЕ.
Дополню: но у разных людей различная степень тяжести болезни. | ||
Трамвай 7008 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [74] | [Ответить] |
> А по мнению этих же
> психиатров тебя вообще надо изолировать от общества...;) Это чего вдруг? Мне они такого не говорили.:)) | ||
Angel | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [77] | [Ответить] |
> > А по мнению этих же > психиатров тебя вообще надо
> изолировать от общества...;) Это чего вдруг? Мне они такого > не говорили.:)) Ну, они с тобой просто мало общались. Небось прикинулся тихим и спокойным.:) Темперамент у тебя - дай Боже!;) | ||
ЮМЗ Т2АЕ | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [77] | [Ответить] |
Ну так что кто-то подсчитал сколько у нас любителей траспорта? | ||
AMY | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [79] | [Ответить] |
> Ну так что кто-то подсчитал сколько у нас любителей
> траспорта? А зачем? | ||
Алекс | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [79] | [Ответить] |
Их много... очень даже много :-) | ||
Трамвай 7008 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [80] | [Ответить] |
> А зачем?
Хотя бы затем, чтобы узнать, насколько мы сильны. | ||
ЮМЗ Т2АЕ | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Кто из Полтавы подписывается ником ПП? Как с вами связаться?
з.ы. Полтава + Husele (он просто на форумах редко появляется) (автор сайта http://www.huseletrolleypoltava.narod.ru ) + ещё один человек - интересуется. | ||
Сколько лет самому молодому фану транспорта? | ||
RVR | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
BryNET =м. Тернопіль, 15 років
... щоправда, його вже рік не чути... | ||
Гм...Тоді я на другому місці. (Полтава, 17 р.)
з.і. Я ніколи не "захлохну"!!! :-) | ||
Д-616 | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
> Ну так что кто-то подсчитал сколько у нас любителей
> траспорта? всех подсчитать не выйдет потому что - далеко не у всех есть интернет - у кого он есть могут не знать про этот сайт | ||
Николаевский конд... | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [30] | [Ответить] |
Да у нас есть любитель трамваев парниша молодой без инета, приторговывает газетами в трамваях, поэтому знает все последние новости!
Он всегда присутствует на получении трамваев, но как его звать все как то не сознается! | ||
ЮМЗ Т2АЕ | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [87] | [Ответить] |
> > Ну так что кто-то подсчитал сколько у нас любителей >
> траспорта? всех подсчитать не выйдет потому что - далеко не > у всех есть интернет - у кого он есть могут не знать про > этот сайт Рано или поздно любой любитель траспорта найдёт этот форум. Хотя я тоже о нём не сразу узнал. | ||
FlasH | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [87] | [Ответить] |
В Луганске есть фанаты трамвая - Борис Алексеевич Кочешков и Виктор Бурлуцкий. Можно еще вроде как причислить к ним начальника ПТО трампарка Владимира михайловича Нагулина. Ну и скромно о себе заявлю - я себя фано считаю, хоть и живу сейчас в Харькове - Комаров Павел. | ||
тогда и нашого директора фаном считать можно! | ||
FlasH | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [87] | [Ответить] |
А почему бы и нет?! Если человек реально выжимает все из своего положения, чтобы развить трамвай, постоянно встречается с приезжими фанами, лично участвует в обкатке нового ПС (К-1) - то почему бы его не причислить? | ||
согласен, не спорю!
наш директор - что-то типа такого, только вот обкатывать зачастую нечего :-)) | ||
MORRO | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [25] | [Ответить] |
> Тема продовжується, збираємо фанатів далі... ... нас стає
> все більше й більше...!!!!! ... якщо когось забув, то > доповнюйте Поки що пригадую наступне: ..................... Запоріжжя — evgen, MORRO? grisha, Max_zp (ex > Trender) = 4 нас намного больше, мы все тут http://tr.zp.ua/forum/ | ||
RVR | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [25] | [Ответить] |
22 лютого ввечері прибув незвичайний поїзд із 4 ретро-паровозами. Він перевозив іноземних туристів, які тиждень каталися ним по Карпатах. У Тернополі закінчуавася його маршрут руху. Ось деякі його фото:
http://foto.com.te.ua/index.php?idalbum=1096&sess=&lang= лихвар Re: В Тернопіль прибув паровоз! [Ответить] [1] 2008-02-28 01:41 було таке, було :) їх навіть зустрічав невелики флєш-моб з парканадцяти тернополян і не тільки.. (може самі признаються :)) ) все пройшло класно і ефектно. трохи моїх фоток тут http://ant132.mylivepage.com/image/1407_2008-02-22_parovozy (при першому кліку буде оптимізоване зображення, потім оригінал) = після цієї події я зрозумів, що в Тернополі реально більше десятка людей, які цікавляться транспортом + декілька людей у пресі та в трольдепо... ... до речі, десь у травні спробуємо провести "покатушки"... | ||
Максимильян | Re: Скільки в Україні транспортних фанатів? [25] | [Ответить] |
Почему люди не регистрируются в реестре ? |
[ Список тем | Создать тему ]