[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒14 ]
AHTOH | Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
Нет, нет... он ещё не готов :) Только собираемся взяться за дело. Посему вношу предложения для заинтересованных лиц:
1. Кто может по сути что-нибудь сказать, и причём сказать в камеру? 2. У кого есть ретро-видеоматериалы с льв.трам.? (В частности, известно, что Готы неплохо сняты в "стариках-разбойниках" - просто необходимо найти этот фильм в нормальном качестве) 3. Чего не хочу я в сабже: присутствия толстозадых из кабинетов - это раз, и конспектирования книги Тархова - это два. Некоторые собственные идеи имеются. Идеи коллег -приветствуются. Просьба делиться :) | ||
Murcielago | Re: Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
А кто-нибудь видел фильм о СитиЛАЗах? По УТ-1, имхо, когда-то показывали... | ||
Зигфрид | Re: Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
Райархив кинофотодокументов есть у кого?
Если будет летом время и бабло, БУДУ ПРИНИМАТЬ АКТИВНОЕ УЧАСТИЕ!!! | ||
AHTOH | Re: Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
И когда у нас лето начинается? | ||
Зигфрид | Re: Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
Посмотрел на календарь - вроде 1 июня... :-/ | ||
Стефан | Re: Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
Тебя жестоко обманули. 22 июня! | ||
А из львовян кто-нибудь хочет поучаствовать? А то получится, что фанаты львовских трамваев обитают где угодно, только не во Львове :) | ||
Rebe | Re: Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
Ну я, ну и что? | ||
Допросить тебя можно? Ну, пару умных слов чтобы в камеру сказал... | ||
З точки зору банальної ерудиції - так. Я ж не фахівець, просто люблю трамваї. До речі. В нас існує ЛГО "Карпатський трамвай". В основному опікуємося карпатськими лісовозними вузькоколійками, але роми щось і для Львова - наприклад проектування туробслуговування лінії Підзамче-Личаків. І до трамвайників також певною мірою вхожі.
Зокрема, до нас планується візит англійців, спеців з забиткових трамваїв. | ||
О, саме те, що треба. І англійці були б доречними! :-) Коли прибудуть? До речі, в якому стані Сянок з 1 депо?
А тепер по суті: то буде не те що повноцінний фільм, але передача хвилин на 20. На широкий загал транслюватиметься, щоправда, тільки по львівській кабельній мережі, що охоплює Сихів і прилеглі райони. При вдалій реалізації проекту передачу можна поширити і на інші канали. Трохи офтоп, але: Підзамче-Личаків зараз хоч якось використовується? про "проектування туробслуговування" цієї лінії я вже давно читав на сайті Карп.трамваю. Взагалі, там треба якось прогулятися... | ||
>. І англійці були б доречними! :-) Коли прибудуть?
Може у вересні, а може й наприкінці червня. В нас буде форум КТ. >До речі, в якому стані Сянок з 1 депо? Сянок 093 бачив пару років тому. Добре, що він зберігається у депо. Рештки ще двох монстрів успішно зіржавіли під парканом та порізані на металобрухт. >тільки по львівській кабельній мережі, що охоплює Сихів і >прилеглі райони. А, село Психів на панелях. Тобто мережа Телебойм. Тоді може щось проскочити і по ТРК Люкс. >Підзамче-Личаків зараз хоч якось використовується? >про "проектування туробслуговування" цієї лінії я вже давно >читав на сайті Карп.трамваю. На Знесінні роботи багацько. Є зацікавленість усіх сторін: і нашої ЛГО, і самого парку, і залізниці. Нема достатніх коштів і нема справжніх профі. >Взагалі, там треба якось прогулятися... А 1-2 що, подзвонити не міг? | ||
Тернополянин | Re: Фильм про Львовские трамваи | [Ответить] |
>. І англійці були б доречними! :-) Коли прибудуть?
Може у вересні, а може й наприкінці червня. В нас буде форум КТ. > >До речі, в якому стані Сянок з 1 депо? Сянок 093 бачив пару років тому. Добре, що він зберігається у депо. Рештки ще двох монстрів успішно зіржавіли під парканом та порізані на металобрухт. А ше є декілька Гот у депо, майстернях на Сахарова, на рембазі на Шевченка... >тільки по львівській кабельній мережі, що охоплює Сихів і >прилеглі райони. А, село Психів на панелях. Тобто мережа Телебойм. Тоді може щось проскочити і по ТРК Люкс.> Можу пробити на ТРК "Люкс" або й на 12-ий канал (львівський)... >Підзамче-Личаків зараз хоч якось використовується? >про "проектування туробслуговування" цієї лінії я вже давно >читав на сайті Карп.трамваю. На Знесінні роботи багацько. Є зацікавленість усіх сторін: і нашої ЛГО, і самого парку, і залізниці. Нема достатніх коштів і нема справжніх профі. > Через Знесіння вже швидкісну магістраль планують будувати. Нікому не треба там трамвая чи колєї... | ||
> Можу пробити на ТРК "Люкс" або й на 12-ий канал (львівський)...
Про це вже обговорення йтиметься, коли матимемо завершений продукт. А передача зніматиметься, дійсно, телебойманом. Ніби так, поки що. > Через Знесіння вже швидкісну магістраль планують будувати. > Нікому не треба там трамвая чи колєї... ЧЕРЕЗ ПАРК???? Куди? Звідки? Але як би там не було - явно не по трасі залізниці! | ||
2Ребе: в силу об"єктивних причин, подзвонити, на жаль, дійсно не міг :-( Іншим разом сконтактуємось! |
[ Список тем | Создать тему ]