[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒10497 | 10498‒10517 | 10518‒10537 | 10538‒10557 | 10558‒29926 | 29927‒29946 ] [ Все сообщения ]
Forester | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА | [Ответить] |
Как много догадок!!! В пондельник буду в депо, попробую узнать более достоверную инфоромацию. Изложу в соответствующей теме. | ||
Леха | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА | [Ответить] |
А также фотографии если не трудно :) | ||
Forester | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10521] | [Ответить] |
> А также фотографии если не трудно :)
Если не трудно - щёлкните меня за рулём где-то на линии, напрмер, на конечной, на ДСК или на Петровке - на У-13 в первый день учебной езды засняли же, ***... :)) (Только чтоб логотипов никаких не было) | ||
tavalex2007 | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10518] | [Ответить] |
> 504, 506 ніби ж робочі були. За що? А от 514 та 516 треба
> було списувати. А коли встигли списати 505? І де офіційні > документи, що підтверджують про те, що Київрада дозволила > списати тролі. До речі, за цей рік депо списало вже 9 > тролів. (враховуючи 505, і не враховуючи 369), а отримало > 8. Ще 2 теж скоро будуть списані (524, 527) хіба це > нормально. Треба збільшувати кількфість рухомого складу у > депо і не розбазарюватися робочими машинами Правильно! Але чомусь постійно на протязі багатьох років наступають на одні і ті самі граблі? Це що, сумнозвісний Сєвєродонецьк нічого не вміє, крім того, що влаштовувати антиукраїнські збіговиська та оголошувати створення всяких ПіСУАРів (згадайте 2004 рік),що Київ їм має віддавати свої тролейбуси?! Чому відсутній принцип хоча б компенсації новопридбаним ПС списаного (мовчу вже про позитивний баланс)? Київ реально перевантажений приїжджими, яких теж треба возити і на тих же самих тролейбусах (трамваях,автобусах,вагонах метро). А якщо вже і передавати кудись, то он під боком Біла Церква, там,я так розумію,ситуація препаскудна: на 5 маршрутів десь 20 робочих машин, а було ж в 1991 на 2 маршрути близько 90 тролів при випуску в 52.Таке враження,що на протязі 20 з гаком років в КТТУ - Київпастрансі сидить якась одна (чи декілька) паскуда, яка визначає таку дурну політику,хто міг би, наприклад, нашептати на вухо Салію у 1993 році порізати 150 (!) 9ТР, гробити і списувати Т1 тощо. | ||
tavalex2007 | Re: Мелкие новости — разное [10510] | [Ответить] |
> >524 и 527
А чого саме їх? Невже немає старішої техніки? А самим на чому їхати? Що,дадуть ЛАзи? Гармошки? | ||
Sturm | Re: Мелкие новости — разное [10510] | [Ответить] |
Знайомі сьогодні бачили 527 на Тр27, але це не 100%... | ||
Леха | Re: Мелкие новости — разное [10525] | [Ответить] |
> Знайомі сьогодні бачили 527 на Тр27, але це не 100%...
Возможно видели 526 527 врядли | ||
Anton | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10517] | [Ответить] |
> Тр15, Тр28, Тр33, Т4, Т21, Т31, А3, А8, А17, А34, А50, А96
> - официально еще работают! :))) > http://forum.metropoliten.kiev.ua/viewtopic.php?p=87724#87724 Не думаю. Скорее, эту таблицу составляли полные дауны. | ||
Ярик Зайцев | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10517] | [Ответить] |
Не совсем.Ведь 28-й и 33-й маршруты числяться как "временно закрытие"(Насколько я знаю,их закрыли на "короткое" время,которое тянеться с 2004 года до сегодня) | ||
Anton | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10518] | [Ответить] |
> 504, 506 ніби ж робочі були. За що?
Філософське питання. А от 514 та 516 треба > було списувати. Не думаю, що 516 заслуговував на списання більше, ніж будь-хто з 502-515. А коли встигли списати 505? І де офіційні > документи, що підтверджують про те, що Київрада дозволила > списати тролі. У таких випадках, коли я повідомляю про списання того чи іншого троля, мається на увазі фактичне припинення його експлуатації, а не зняття з балансу по документах. Коли його спишуть офіційно — мене це не дуже цікавить. До речі, за цей рік депо списало вже 9 > тролів. (враховуючи 505, і не враховуючи 369), а отримало > 8. Ще 2 теж скоро будуть списані (524, 527) хіба це > нормально. Треба збільшувати кількфість рухомого складу у > депо і не розбазарюватися робочими машинами Звичайно, що рішення про передачу ухвалювало зовсім не депо. | ||
Anton | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10519] | [Ответить] |
> 504,505,506, как я понимаю спишут на ближайшем заседании
> КиевРады а вот 514 как раз то могут поднять из запчастей > 504,506 Никто их поднимать уже не будет. Всё, отъездили они уже своё. | ||
Anton | Re: Мелкие новости — разное [10524] | [Ответить] |
> > >524 и 527 А чого саме їх?
Цього не знаю. Можливо, це теж вирішувало не депо. Невже немає старішої техніки? > А самим на чому їхати? Що,дадуть ЛАзи? Гармошки? Ну, МАЗи ж надходять потроху. | ||
Дмитрий | [Ответить] | |
Ну и что приходят МАЗы? С их качеством они через полгода все под забором будут... Притом не по вине депо... | ||
Anton | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10523] | [Ответить] |
> Але
> чомусь постійно на протязі багатьох років наступають на > одні і ті самі граблі? Це що, сумнозвісний Сєвєродонецьк > нічого не вміє, крім того, що влаштовувати антиукраїнські > збіговиська та оголошувати створення всяких ПіСУАРів > (згадайте 2004 рік) Спокійніше. Сєвєродонецькі тролейбусники працюють дуже і дуже непогано — їхньому ставленню до техніки багато комуслід повчитися. ,що Київ їм має віддавати свої > тролейбуси?! Хай краще віддасть тому, кому вони потрібні, аніж поріже. Чому відсутній принцип хоча б компенсації > новопридбаним ПС списаного (мовчу вже про позитивний > баланс)? Київ реально перевантажений приїжджими, яких теж > треба возити і на тих же самих тролейбусах > (трамваях,автобусах,вагонах метро). Ну а приїжджі тут до чого? А якщо вже і передавати > кудись, то он під боком Біла Церква, там,я так > розумію,ситуація препаскудна: на 5 маршрутів десь 20 > робочих машин, а було ж в 1991 на 2 маршрути близько 90 > тролів при випуску в 52. Ну то що заважає керівництву БЦ звернутися до Києва? Таке враження,що на протязі 20 з > гаком років в КТТУ - Київпастрансі сидить якась одна (чи > декілька) паскуда, яка визначає таку дурну політику,хто міг > би, наприклад, нашептати на вухо Салію у 1993 році порізати > 150 (!) 9ТР, гробити і списувати Т1 тощо. Передача РС у інші міста, замість порізки — цілком позитивна практика. | ||
Anton | Re: [10532] | [Ответить] |
> Ну и что приходят МАЗы? С их качеством они через полгода
> все под забором будут... Не будут. | ||
Леха | Re: [10532] | [Ответить] |
> Ну и что приходят МАЗы? С их качеством они через полгода
> все под забором будут... Притом не по вине депо... Ага 2621 и 2628 уже развалились,все Лазы Е-301 стоят под забором :) | ||
Дмитрий | [Ответить] | |
2604 заваривали рамки узла сочленения, 2628 так и ездит с гнилым полом. Е301 и в 4 депо подняли, но насколько? | ||
Ярик Зайцев | Re: | [Ответить] |
А чё там с 2605 произошло???Знаю что поломана и не ходит,но из-за чего? | ||
Д-616 | Re: Маршруты НОТ по версии КГГА [10528] | [Ответить] |
> Не совсем.Ведь 28-й и 33-й маршруты числяться как "временно
> закрытие"(Насколько я знаю,их закрыли на "короткое" > время,которое тянеться с 2004 года до сегодня) И Тр15 — так же "временно"... Еще "временно закрыт в связи со строительством Метрограда" Тр20... | ||
Леха | Re: [10537] | [Ответить] |
> А чё там с 2605 произошло???Знаю что поломана и не ходит,но
> из-за чего? Очевидно сгорел какой-то важный элемент тысяч на 20 гривен как у 2645 |
[ Список тем | Создать тему ]