[ Список тем | Создать тему ]
[ 0‒19 | 20‒39 | 40‒46 | 47‒66 ] [ Все сообщения ]
mikolalex | Re: Реестр украинских трам/трол фанатов [36] | [Ответить] |
Я не квапився широко рекламувати свою сторінку на всіх можливих порталах, так як дизайн і тех. частина залишають бажати кращого.
Тому покищо нас малувато, але як тільки ми з Ангелом облаштуємо все на рівні, то тоді вже можна розкрутитись:).... А поки що чекаю на ваші імена! | ||
mikolalex | Re: Реестр украинских трам/трол фанатов [36] | [Ответить] |
Все просто: якщо ви хочете внести зміни до свого запису,
або власноруч додати когось іншого:) , то просто заходите сюди: http://guestbook.land.ru/cgi-bin/book.cgi?action=read&id=mikolalex І заповнюєте всі поля+коментарі. Гостьову книгу я читаю щодня, тож внесене вами хзявиться досить швидко. ДЛЯ ТИХ, У КОГО неЕКСПЛОРЕР: Крім полів, які там треба заповнити: Homepage ICQ Город , Страна треба ще написати свій рік народженняя та хобі, споріднені з трам/трол. Краще це зробити в Коментарях. МАЮТЬ ПРАВО БУТИ ВНЕСЕНИМИ: жителі України, що захоплюються МЕТ інших країн жителі України, що захоплюються МЕТ України жителі закордону, що захоплюються МЕТ України працівники трам/трол депо, водії, кондуктори та інші особи, що працюють в галузі МЕТ Дозволено користуватися такими мовами: українською, російською, англійською :-) | ||
САНЕК | Re: Реестр украинских трам/трол фанатов [36] | [Ответить] |
МЕТ - "Макелектротранс" :-) | ||
алексей | Re: Реестр украинских трам/трол фанатов [36] | [Ответить] |
на теме 43 сообщения а в списке 22 фаната.
непорядок!!! | ||
Angel | Re: Реестр украинских трам/трол фанатов [40] | [Ответить] |
> Я не квапився широко рекламувати свою сторінку на всіх
> можливих порталах, так як дизайн і тех. частина залишають > бажати кращого. Тому покищо нас малувато, але як тільки ми > з Ангелом облаштуємо все на рівні, то тоді вже можна > розкрутитись:).... А поки що чекаю на ваші імена! Коля, а Коля! Ну ты хоть сказал бы, что оствил пост такой на форуме - я б активнее шевелил извилинами и клавишами. | ||
Anton | Re: Реестр украинских трам/трол фанатов [43] | [Ответить] |
> на теме 43 сообщения а в списке 22 фаната. непорядок!!!
очевидно народ тяготит процедура регистрации | ||
алексей | Re: Реестр украинских трам/трол фанатов [45] | [Ответить] |
> > на теме 43 сообщения а в списке 22 фаната. непорядок!!!
> очевидно народ тяготит процедура регистрации да не, светиться не хотят. например, старше 30 лет я там никого не видел. Наверное, Деды считают это детской забавой. |
[ Список тем | Создать тему ]